Eigenzinnige coaching & begeleiding

Ontwikkeling van eigen(wijs)heid

Eigenzinnige coaching & begeleiding
Ontwikkeling van eigen(wijs)heid

Ezels & Co info_outline

Aanbod

Ezels & Co biedt eigenzinnige coaching en begeleiding voor de ontwikkeling van eigen(wijs)heid van kinderen, jongeren en volwassenen.  Met als doel: balans in voelen, denken en doen…balans in jEZELf! Van individuele coaching en begeleiding tot gezinsbegeleiding.

Waarvoor je bij ons terecht kunt:
Wil je makkelijker contact maken of je beter leren uiten? Wil je meer inzicht krijgen in het gedrag van je kind of je eigen gedrag? Wil je leren om beter je grenzen aan te geven of werken aan je weerbaarheid? Is er sprake van sociaal emotionele problematiek, van ASS (zoals PDD-nos en Asperger), AD(H)D of hoogsensitiviteit en wil je hiermee aan het werk? Dit zijn slechts enkele voorbeelden waar Ezels & Co je bij kan helpen. In onze laagdrempelige en speelse manier van hulpverlening werken we met onze eigenzinnige (systemische) werkvormen aan inzicht in en bewustwording van opvoeden, opgroeien en persoonlijke ontwikkeling.

Hoe kom je bij ons terecht:
Een informatiegesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Er kan dan tevens gekeken worden naar de financieringsmogelijkheden. Bij de keuze voor een traject bij Ezels & Co zal een intakegesprek plaatsvinden in de thuissituatie. Naar aanleiding daarvan wordt een begeleidingsplan opgesteld en kan de daadwerkelijke hulpverlening worden gestart. In de meeste gevallen is er sprake van een combinatie van:
  1. weide-tijd (begeleiding/coaching op locatie)
  2. thuis-tijd (intake- en evaluatiegesprekken in de thuissituatie)
Maatwerk is altijd het uitgangspunt! Dat is de reden waarom wij ook regelmatig gesprekken op scholen of met andere hulpverlenende instanties voeren.

De co-coaches:
Wij geloven in de positieve invloed van dieren op het welzijn en de groeimogelijkheden van de mens.  Ezels zijn slim, vriendelijk, betrouwbaar en hebben een eigen wijsheid. Zij zijn van nature zichzelf, bewandelen hun eigen pad en hebben geen oordeel over jou of de ander. Ook hun gedrag binnen de kudde kan een waardevolle link zijn naar het gezin en het gedrag van individuele gezinsleden.  Ze sluiten aan bij het gevoel van onvoorwaardelijke acceptatie, waardoor het mogelijk is om snel tot de kern van een hulpvraag te komen. Onze ezels spelen daarom een waardevolle rol en zijn een extra laag in de coaching en begeleiding die wij bieden.

Welzijn voor mens én dier:
Een belangrijke voorwaarde is dat onze kudde op een optimale manier "ezel en pony kunnen zijn". Hun welzijn is de basis voor onze hulpverlening. We houden rekening met de hoeveelheid energie die zij opvangen als co-coach. Ze hebben hun eigen missie en hun eigen pad te lopen. Ze zijn tijdens het werk niet ondergeschikt aan de mens en worden niet dienend ingezet.
Ezels & Co
Ezels & Co
Ezels & Co
Ezels & Co